14. mei, 2018

filmpje ouderkindsessie

Filmpje ouder-kind-sessie met Toontje

Tijdens de trainingen en de supervisies over Zachtjes Balen bekijken we filmpjes van ouderkindsessies met Toontje of live demo-sessies om van te kunnen leren. Dit doen we omdat 60 % van de mensen een visuele leerstijl heeft: zij leren door te zien. 

Omdat cursisten regelmatig vragen om beeldmateriaal om ook na de training te kunnen oefenen met de interventies van Zachtjes Balen met Toontje, hebben we een filmpje gemaakt van een ouder-kind sessie met Toontje dat toegankelijk wordt voor cursisten van de trainingen Zachtjes Balen. Een aardige collega dramatherapeute met haar innemende dochter waren bereid om mee te werken aan deze film over een ouderkind sessie met Toontje. Dankzij hen kunnen komt deze vorm van dramatherapie in beeld en kunnen Toontje therapeuten nu naar hartelust leren door te zien. Deelnemers aan de komende groepsupervisie, basistraining, of verdiepingstraining krijgen de toegang tot deze film na afloop toegestuurd.  

Oud-deelnemers aan Zachtjes Balen kunnen de toegang tot de film hier bestellen voor 10 euro.  

Meest recente reacties

26.09 | 15:14

Afgelopen vrijdag de basistraining afgerond en ik voel me helemaal klaar om met mijn Toontje op pad te gaan en met kinderen de pechjes en gelukjes uit hun leven uit te wisselen! Fijne heldere training

28.02 | 12:56

ZACHTJES BALEN op RINO -Congres 'Kind en spel: trauma en systeemgericht werken'
10 juni 2022

13.01 | 16:06

Beste Martijn, Graag wil ik de spanningsmeter bestellen.

01.10 | 10:37

nog een paar plekken vrij voor de basistraining zachtjes balen op 19 november 2021

Deel deze pagina